Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Novosti

Početak nastave na višim godištima...
Upute za početak nastave su objavljene na stranicama Sveučilišta 14. 9. 2021., a temeljene su na uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja RH i nadležnog kriznog stožera, glede pandemije izazvane Corona-19 virusom. Nastava se odvija prema rasporedu sati koji je postavljen na web stranicu Tehničkog fakulteta u Puli. Podjelu u grupe radi predmetni nastavnik, a faktori koje uzima u obzir pri tome su broj studenata koji je upisan na kolegiju (upisani na kolegiju u ISVU Nastavničkom portalu ) i broj 'pandemijskih' mjesta u prostoriji. Sjedeća mjesta su u većini prostorija na klupama obilježena.
Orijentacijski dan za studente I....
Za studente 1. godine zimski semestar započinje u ponedjeljak 4. listopada 2021. godine Orijentacijskim danom u 13 sati u dvorani „PULA“ Fakulteta ekonomije i turizma na adresi Preradovićeva ulica 1, Pula.
Upis na 1. godinu redovnog i...
Upis na 1. godinu redovnog i izvanrednog diplomskog sveučilišnog studija Računarstvo u akademskoj godini 2021./2022. provodit će se na Tehničkom fakultetu u Puli.
Upis na Razlikovni programu...
Razlikovni program mogu upisati kandidati koji su završili: Istovrsni preddiplomski stručni studij Računarstvo - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja, Neistovrsni preddiplomski stručni studij (iz područja tehničkih i prirodnih znanosti) - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja ili  najmanje dvije godine preddiplomskog stručnog studija iz područja tehničkih znanosti i upisali ili stekli uvjete za upis na treću (3.) godinu studija.  
Produljenje roka upisa do 1....
Razlikovni program mogu upisati kandidati koji su završili 1) Istovrsni preddiplomski stručni studij (Strojarstvo, Proizvodno strojarstvo, Konstrukcijsko strojarstvo) - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja, 2) neistovrsni preddiplomski stručni studij (iz područja tehničkih i prirodnih znanosti) - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja ili 3) najmanje dvije godine preddiplomskog stručnog studija iz područja tehničkih znanosti i upisali ili stekli uvjete za upis na treću (3.) godinu studija.
Najava gostujućeg predavanja na temu...
Predavanje će se održati 16. lipnja 2021. godine s početkom u 18:30 sati.  Poveznica za pristup online predavanju je: https://meet.google.com/xtt-cnhb-nzu Ili birajte: ‪(US) +1 646-583-1849‬ PIN: ‪525 277 954‬#‬‬‬‬ Predavanje se organizira u okviru redovne nastave na kolegijima stručne prakse na Tehničkom fakultetu u Puli a pozivaju se i ostali studenti da sudjeluju.  Cilj predavanja je da studenti steknu  uvid u mišljenje struke  o poslovima koji se tiču računarstva i automatike.  Doc. dr. sc. Marko Kršulja
Najava gostujućeg predavanja Voditelj...
Predavanje će se održati 09. lipnja 2021. godine s početkom u 18:30 sati.  Poveznica za pristup online predavanju je: https://meet.google.com/vnh-xwyu-vux  Ili birajte: ‪(US) +1 413-296-5186‬ PIN: ‪672 518 958‬#‬‬ Predavanje se organizira u okviru redovne nastave na kolegijima stručne prakse na Tehničkom fakultetu u Puli a pozivaju se i ostali studenti da sudjeluju.  Cilj predavanja je da studenti steknu  uvid u mišljenje struke  o poslovima koji se tiču tehnologije akustike i mjernih uređaja čija je zadaća očuvanje ljudskog zdravlja.   Laboratorij za Akustička mjerenja   Doc. dr. sc. Marko Kršulja 
Najava gostujućeg predavanja prof....
Predavanje će se održati 09. lipnja 2021. godine s početkom u 11 sati.  Poveznica za pristup online predavanju je: https://meet.google.com/rrf-xocv-pap ili ‪(US) +1 443-892-3031‬ PIN: ‪510 657 158‬#‬‬ Predavanje se organizira u okviru redovne nastave na kolegijima stručne prakse na Tehničkom fakultetu u Puli a pozivaju se i ostali studenti da sudjeluju. Cilj predavanja je da studenti steknu  uvid u mišljenje struke  o poslovima koji se tiču tehnologije lijevanja i modeliranja toplinskih postupaka prerade materijala, posebno čelika. Doc. dr. sc. Marko Kršulja 
Orijentacijski dan za studente prve godine održat će se 5. listopada 2020. godine u zgradi FET-a Preradovićeva 1, Dvorana Pula s početkom u 12.30. Tom prilikom studenti će dobiti studentske iskaznice (x-ice i ugovore). Nastava za studente prve godine studija počinje sljedećeg dana, 6. listopada 2020. godine prema rasporedu na mrežnim stranicama.
Nova sveučilišna licenca naglašava posvećenost Sveučilišta kontinuiranom jačanju okruženja za učenje i istraživanje.