Opcije pristupačnosti Pristupačnost

MATLAB i Simulink na raspolaganju su svim studentima, nastavnicima i istraživačima

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sporazumom s kompanijom MathWorks svim studentima, nastavnicima i istraživačima pruža pristup softverima MATLAB i Simulink te dodatnim proizvodima unutar i izvan prostora Sveučilišta, na uređajima bilo koje vrste. Svatko ima pristup MathWorks resursima za učenje, uključujući samostalne treninge na daljinu pomoću kojih se vrlo brzo mogu razviti znanja za upotrebu softvera MATLAB i Simulink. Na taj način se Sveučilište Jurja Dobrile u Puli pridružuje više od 1500 sveučilišta diljem svijeta koja već koriste takvu licencu.

Usvajanjem MATLAB-a i Simulink softverskih alata za primjenu u tehničkim proračunima i projektiranju baziranom na modeliranju i simulacijama, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dodatno pokazuje posvećenost kontinuiranom jačanju okruženja za učenje studenata, nastavnika i istraživača pružajući sveobuhvatan pristup konzistentnim, industrijski standardiziranim alatima.

Sveučilišna licenca obuhvaća alate za analizu, dizajn, modeliranje, simulaciju, testiranje i generiranje programskog koda za  primjenu u područjima tehničkih i prirodnih znanosti, te alate za financijsku matematiku za primjenu u područjima ekonomije i poslovanja. Sveučilište Juraj Dobrila u Puli distribuira te alate putem centralizirane licence koja povećava administrativnu učinkovitost upravljanja softverom i njegovom distribucijom te osigurava da je zajednički skup alata na raspolaganju svim studentima, nastavnicima i istraživačima.  

Putem ovog sporazuma korisnici imaju pristup softveru i pripadajućoj dokumentaciji kao i trenutan pristup novim inačicama softvera. Sveučilišna licenca dopušta instalaciju MATLAB-a i Simulinka na sveučilišnim računalima kao i na privatnim računalima korisnika.

Za upute o preuzimanju softvera, kao i drugih resursa, posjetite MATLAB portal Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli:

Pogledajte i prezentaciju MATHLAB i Simulink: