Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Nastupno predavanje Nikole Baćca,...
Dekan Tehničkog fakulteta u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika Nikole Baćca, mag. ing. el. za izbor u naslovno nastavno zvanje predavač, iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, grana automatizacija i robotika, u petak, 22. listopada 2021. godine u 19.50, dvorana RV info (zgrada u Rovinjskoj ulici), pod naslovom "Osnove industrijske robotike", u okviru redovite nastave iz kolegija Robotika na 2. godini III. semestra diplomskog studija Strojarstvo i 2. godina III. semestra sveučilišnog preddipomskog studija Računarstvo.
Nastupno predavanje dr. sc. Davora...
Dekan Tehničkog fakulteta u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za provedbu postupka izbora dr. sc. Davora Stanića u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, polje: metalurgija, grana: procesna metalurgija u utorak, 19. listopada 2021. godine u 16 sati, dvorana 1-2 TFPU (prizemlje zgrade Rektorata), pod naslovom "Primjena simulacija u razvoju visokoproduktivnog procesa ljevanja za automobilsku industriju" u okviru redovite nastave na sveučilišnom diplomskom studiju Strojarstvo iz kolegija Mjerenja u proizvodnji.
Odluka o dodatnom ispitnom roku u...
Dekan Tehničkog fakulteta u Puli Fakulteta dana 16. rujna 2021. godine donio je Odluku o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2020./2021. kojom se odobrava dodatni ispitni rok studentima TFPU-a za polaganje ispita na stručnom preddiplomskom studiju Proizvodno strojarstvo, sveučilišnom preddiplomskom studiju Računarstvo i sveučilišnom diplomskom studiju Strojarstvo.
Nastava na razlikovnim programima cjeloživotnog učenja za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na sveučilišne diplomske studije Računarstvo i  Strojarstvo  počet će 4. listopada 2021. godine . Način održavanja nastave i tjedni raspored sati bit će objavljeni do 30. rujna 2021. godine kada će biti date upute o načinu održavanja nastave (prema uputama Ministarstva obrazovanja i nadležnog Kriznog stožera glede okupljanja/održavanja nastave).
Nastupno predavanje Aleksandra...
Dekan Tehničkog fakultata u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika Aleksandra Kršulja, dipl. ing. stroj. u postupku provedbe izbora u naslovno nastavno zvanje predavač iz znanstvenog područja tehničke znanosti, polje strojarstvo, dana 20. travnja 2021. u 19.10 sati. Predavanje će se održati na daljinu pred studentima i nastavnicima tijekom redovite nastave iz kolegija 2D oblikovanje  stručnog preddiplomskog studija Proizvodno strojarstvo. Nositelj kolegija je viši predavač Milenko Jokić, dipl. ing. stroj. Naslov predavanja je "Zaštita na radu: procjena rizika".
Najava događanja: 44. Međunarodni ICT...
44. Međunarodni ICT skup MIPRO 2021 održat će se od 24. do 28. svibnja 2021. godine u Opatiji, uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a.
Obavijest o pokretanju postupka...
Na temelju Statuta Sveučilišta Stručno vijeće Odjela za tehničke studije na sjednici od 8. travnja 2020. godine, donijelo je odluku o pokretanju postupka izbora pročelnika Odjela za mandatno razdoblje od 1. listopada 2020. godine i odluku o imenovanju članova Povjerenstva za provođenje postupka izbora pročelnika Odjela za mandatno razdoblje od 1. listopada 2020. godine. Postupak izbora pročelnika Odjela za tehničke studije, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli provodi Povjerenstvo za prikupljanje prijedloga i provođenja postupka u sastavu: Izv. prof. dr. sc. Valter Boljunčić, predsjednik povjerenstva, Doc. dr. sc. Željka Tomasović, članica i Dr. sc. Karlo Griparić, član.
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice u postupku provedbe izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje  docent, iz znanstvenog područja Tehničke  znanosti, polje Strojarstvo,  grana Procesno energetsko strojarstvo, znanstvene suradnice dr. sc. Vlaste Zanki, dipl. ing. stroj., dana 17. travnja 2020. u 16 sati.
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice u postupku provedbe izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje  docent, iz znanstvenog područja Tehničke  znanosti, polje Strojarstvo,  grana Proizvodno strojarstvo, dr. sc. Vedrane Špada, u četvrtak 23. travnja 2020. u 17 sati.
Nastupno predavanje Lane Buletić,...
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno nastavno zvanje predavač, područje tehničkih znanosti, polje strojarstvo, grana opće strojarstvo Lane Buletić, mag. ing. mech. u srijedu 26. veljače 2020. godine u 18 sati, u bijeloj viječnici zgrade FET-a, na temu "Tolerancije i dosjedi", u okviru redovite nastave iz kolegija Elementi strojeva I.     ×      
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika u postupku provedbe izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent, iz znanstvenog područja tehničke znanosti, polje računarstvo dr. sc. Hrvoja Jerkovića, dipl. ing. el. u srijedu 23. listopada 2019. u 16.30 sati u predavaoni 2 u zgradi Sveučilišta u Puli, na adresi Rovinjskoj 14 na temu „Moderni sustavi za izradu web sadržaja“.
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika u postupku provedbe izbora u naslovno nastavno zvanje višeg predavača, iz znanstvenog područja tehničke znanosti, polje elektrotehnika, grana telekomunikacije i informatika mr. sc. Waltera Stembergera, dipl. ing. u srijedu 23. listopada 2019. u 15.30 sati u dvorani RV Info u zgradi Sveučilišta u Puli, na adresi Rovinjskoj 14., a na temu „Računarski i informacijski sustavi, arhitekture sustava“.
Nastupno predavanje dr. sc. Almira...
Pročelnik Odjela za tehničke studije donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika u postupku provedbe izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent, iz znanstvenog područja: tehničke znanosti, polje strojarstvo, grana procesno energetsko strojarstvo dr. sc. Almira Sedića, dipl. ing. stroj. u utorak 15. listopada 2019. u 15 sati u Vijećnici nove zgrade FET-a na temu „Integracija otpadne topline i obnovljivih izvora energije u industrijskom postrojenju“.