OGLASNA PLOČA TFPU-A:

Obavještavaju se studenti 1. godine da se vježbe iz Programiranja neće održati ovaj tjedan. Vježbe će se, počevši od sljedećeg tjedna održavati prema rasporedu i grupama koje će biti objavljene naknadno na e-učenju.

Studenti su za predavanja podjeljeni u više grupa (po prezimenima). Grupe će se tjedno izmjenjivati te će samo jedna grupa slušati predavanje u učionici, dok će ostali studenti (grupe) pratiti nastavu preko videokonferencije (koja će se i snimati), čija će poveznica biti objavljena na e-učenju. Grupa koja sluša predavanje online može postaviti pitanje ili komentirati putem videokonferencijske sesije i to, ili slanjem poruke (chat), ili uključivanjem mikrofona.

 

Popis grupa ([x, y] -> sva prezimena između x i y uključujući x i y)

1. grupa: [A - Drglin]

2. grupa: [Dudaković, Kovač]

3. grupa: [Krce, Moslavac]

4. grupa: [Muller, Srdelić]

5. grupa: [Stašić, Ž]

 

Na prvo predavanje (čet 8.10.2020.) dolazi 1. grupa, na drugo predavanje dolazi 2. grupa.... na šesto predavanje ponovno dolazi 1. grupa itd. 

Izvanredni studenti su dobrodošli prisustvovati predavanjima zajedno s redovnim studentima. Kako će se predavanja snimati, izvanredni studenti koji ne mogu u redovnom (jutarnjem) terminu pratiti predavanja, moći će naknadno pogledati snimku predavanja.

Popis obavijesti