Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Razlikovni program za upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo

Razlikovni program cjeloživotnog učenja za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo predstavlja razlikovnu edukaciju koja omogućava kandidatima sa preddiplomskih stručnih studija tehničkih znanosti ostvarivanje uvjeta za upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo na Sveučilištu Jurja Dobrile U Puli. Program omogućava stjecanje nedostajućih odgovarajućih znanja, vještina i kompetencija koje se stječu završetkom preddiplomskog sveučilišnog studija Računarstvo, a potrebna su za razumijevanje i savladavanje programa diplomskog sveučilišnog studija Računarstvo.

Upisivanje Razlikovnog programa predstavlja nužan uvjet na osnovu kojeg kandidati koji su završili istovrsne i neistovrsne preddiplomske stručne studije iz područja tehničkih znanosti mogu upisati diplomski sveučilišni studij Računarstvo na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Program se sastoji od 5 kolegija, nosi 30 ECTS bodova i traje jedan (1) semestar.


Obavijesti programa

Ispis predmeta

  (*)predmet se ne predaje u prikazanom semestru tekuće akademske godine
(***)predmet se predaje u prikazanoj akademskoj godini, ne i u tekućoj

Za sljedeću 2021/2022. akademsku godinu, Razlikovni program počinje 4. listopada 2021. Zbog pandemije izazvane korona virusom Covid-19 način održavanja nastave bit će objavljen početkom rujna, o čemu će kandidati biti pravodobno obaviješteni na e-mail adresu koju su naveli u prijavnom listu.

Školarina programa iznosi od 2.500,00 kn (uključen PDV) koju plaćaju svi kandidati, bez obzira da li će kasnije upisivati sveučilišni diplomski studij Računarstvo na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli kao redovni ili izvanredni studenti.

Izvedbeni plan nastave

Izvedbeni plan nastave programa preuzmite na stranici:

Raspored nastave