Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Održana gostujuća predavanja u sklopu...

U sklopu projekta ''Stručnom praksom do ranog razvoja karijere'' na Tehničkom fakultetu u Puli održano je nekoliko gostujućih predavanja:

  • 19. siječnja 2022. ''Digitalne tehnologije i umjetna inteligencija u transformaciji financijskog sektora'', predavanje je održao izv. prof. dr. sc. Jonatan Lerga, predstojnik, Zavod za računarstvo, Tehnički Fakultet u Rijeci.
  • 27. siječnja 2022. ''Steganografija u digitalnim slikama'', predavanje je održao doc. dr. sc. Ivana Volarić, Zavod za automatiku i elektroniku, Tehnički Fakultet u Rijeci.
  • 27. siječnja 2022. "Ideja i primjena Generativnih suparničkih mreža", predavanje je održao asistent Franko Hržić, Zavod za računarstvo, Tehnički Fakultet u Rijeci.
  • 28. siječnja 2022. ''Tehnologije pripreme i karakterizacija legura s efektom prisjetljivosti oblika'', predavanje je održala izv. prof. dr. sc. Tamara Holjevac Grgurić, Hrvatsko Katoličko Sveučilište, Zagreb.

Cilj radionica i predavanja je da studenti steknu uvid u mišljenje struke o poslovima koji se tiču računarstva, strojarstva i tržišta rada općenito. 

 

Popis obavijesti