Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Otvorene prijave za Magenta Jump In...

Želiš li programirati u IT R&D timu mikroservise koji će opsluživati milijune krajnjih korisnika? Ili možda brifirati kreativnu agenciju dok kreiraš komunikacijske i brand strategije? Tvoji interesi su u smjeru napredne poslovne analitike? Sjajna prilika te očekuje i ako su tvoja strast porezi ili samo želiš ispit iz radnog prava pripremiti dok proučavaš njegovu praktičnu primjenu.

Uskoči u ljetne studentske prakse Magenta Jump In! Možeš birati između tridesetak različitih praksi te pod budnim okom mentora koji su redom vrhunski stručnjaci svog područja (neki čak i članovi Uprave) provesti ljeto za pamćenje. Prijave traju do 21. lipnja, a radnu atmosferu možeš već danas škicnuti i na Instagramu, zovu se magenta.side ;)

PROCES PRIJAVE JE ZABAVAN I JEDNOSTAVAN

Prijave za ove neplaćene prakse traju do 21. lipnja i moguće su na dva načina. Prvi, onaj zanimljiviji vodi kroz Career matcher, alat baziran na RIASEC modelu kroz čije ispunjavanje možeš saznati svoja tri najizraženija područja koja kreiraju tvoj poslovni profil. Sukladno ostvarenom rezultatu ponudit će ti se i direktna poveznica na prakse. Drugi način je izravna prijava na stranicama karijera gdje su sve dostupne prakse podijeljene u četiri kategorije:

  1. IT / NT
  2. Marketing, PR i komunikacije
  3. Business & management

Unutar svake kategorije nalazi se popis konkretnih zadataka koje ćeš raditi, zatim period unutar kojeg su ti mentori dostupni te poželjne vještine i preferirani fakulteti. Ali ne brini, svakako je želja za učenjem i znatiželja najvažnija kod odabira idealnog kandidata. Uz opis prakse objašnjen je i selekcijski proces koji prethodi dolasku na prvi "radni" dan. A nakon što se odlučiš za prakse koje su ti najzanimljivije za prijavu je dovoljno samo unijeti CV i podatke za kontakt.

Ne propusti ovu priliku i saznaj kako je to raditi u jednoj od najveći kompanija u Hrvatskoj. Osim novih iskustava za tebe su pripremili i diplomu po završetku prakse koju vrlo lako možeš pretvoriti u onu jednu konkretnu crticu u životopisu koja ti još nedostaje! Sretno! 😉

Popis obavijesti