Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv studentima TFPU-a za...

Poštovani studenti Tehničkog fakulteta u Puli, pozivamo vas da sudjelujete, u suradnji sa svojim mentorima, na međunarodnom znanstvenom skupu SpliTech2022. U periodu od 5. do 8. srpnja 2022. u organizaciji splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) održat će se Sedma međunarodna konferencija o pametnim i održivim tehnologijama - SpliTech 2022. Znanstveni dio konferencije održat će se po hibridnom modelu u Bolu na Braču te u Splitu na FESB-u.

Listu tema možete pronaći na: 

Ugledni znanstvenici i stručnjaci iz akademske zajednice, gospodarstva te javnih institucija okupit će se kako bi razmijenili znanja iz područja Interneta stvari (IoT), pametnog grada, energije i inženjerskog modeliranja te e-zdravlja. Najutjecajnija svjetska udruga za promicanje znanstvenog i stručnog rada na području elektrotehnike i računarstva, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), je tehnički su-sponzor SpliTech konferencije. Konferencija će se održati u hibridnom obliku, a iz bogatog programa vrijedi istaknuti simpozije:

  1. Mitigation and adaptation strategies towards decarbonization of built environment kojeg organizira Mattheos Santamouris (University of New South Wales, Australia) 
  2. RFID Symposium kojeg organizira Luca Catarinucci (University of Salento, Italy) 
  3. IoT Symposium kojeg organizira Luigi Patrono (University of Salento, Italy)

Najkvalitetniji radovi dobit će mogućnost slanja proširenih verzija za buduće objavljivanje u nekom od renomiranih časopisa: Journal of Cleaner Production (Elsevier), Energy and buildings (Elsevier), Energy sources (Taylor & Francis).

Prvog dana konferencije, 5. srpnja, na FESB-u će se održati besplatni jednodnevni IoT days ciljem povezivanja IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama.

Za više informacija o SpliTech konferenciji posjetite splitech.org.

Krajnji rok za prijavu rada na konferenciju je 10.3.2022.g

Molimo zainteresirane studente da se za više detalja obrate nastavnicima TFPU-a.

 

 

 

 

Popis obavijesti