Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upis na 1. godinu sveučilišnog...

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da su tijekom rujna ove godine moguće prijave za upis na sveučilišni diplomski studij Računarstvo, i da će se upis na 1. godinu vršiti1. listopada 2021. Studij Računarstvo traje dvije godine (četiri semestra), a po završetku stječe se akademski stupanj magistar inženjer računarstva (mag. ing. comp.).

Studij mogu upisati kandidati koji su završili:

  • sveučilišni preddiplomski studij računarstvo, ili
  • neki od istovrsnih ili neistovrsnih preddiplomskih studija.

Istovrsnost preddiplomskih studijskih programa za upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo:

  • Kao istovrsni preddiplomski sveučilišni ili stručni studijski programi za upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo utvrđuju se svi programi iz područja tehničkih znanosti, polje računarstvo.
  • Kao odgovarajući neistovrsni preddiplomski sveučilišni ili stručni studijski programi s kojih će biti moguć upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo utvrđuju se svi studijski programi iz područja tehničkih znanosti, te područja prirodnih znanosti.
  • Neistovrsni preddiplomski sveučilišni ili stručni studijski programi iz ostalih znanstvenih područja kojih će biti moguć upis na diplomski sveučilišni studij Računarstvo rješavat će se pojedinačno, a kao minimalni uvjet za upis bit će uspješno položen Razlikovni program.

Kandidati koji trebaju položiti razlikovne ispite, odnosno Razlikovni program mogu upisati diplomski studij u ak. g. 2021./2022. te položiti iste tjekom 1. godine studija.

Ostali podatci i detaljne informacije  vremeniku i upisnoj dokumentaciji, razlikovnim ispitima i Razlikovnom programu su, odnosno bit će uskoro objavljene na mrežnim stranicama Sveučilišta i Fakulteta, a za dodatne informacije obratiti se na tfpu-ured@unipu.hr.

Popis obavijesti