Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Produljenje roka upisa do 1....

Razlikovni program mogu upisati kandidati koji su završili 1) Istovrsni preddiplomski stručni studij (Strojarstvo, Proizvodno strojarstvo, Konstrukcijsko strojarstvo) - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja, 2) neistovrsni preddiplomski stručni studij (iz područja tehničkih i prirodnih znanosti) - ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili VI/1 stupanj iz starog sustava obrazovanja ili 3) najmanje dvije godine preddiplomskog stručnog studija iz područja tehničkih znanosti i upisali ili stekli uvjete za upis na treću (3.) godinu studija.

Postupak prijave i upisa

Za podnošenje prijave potrebno je ispuniti Prijavni list za upis na Razlikovni  program za stjecanje nedostajućih vještina i kompetencija za upis na diplomski sveučilišni studij Strojarstva u akademskoj 2021./2022. godini dostupan na poveznici:

Ispunjeni Prijavni list podnosi se isključivo elektroničkim putem na adresu:

... i to u razdoblju do 1. listopada 2021. godine.

Uz Prijavni list potrebno je priložiti odgovarajuću potvrdu o završetku potrebnog stupnja obrazovanja, odnosno potvrdu o upisu na treću (3.)   godinu preddiplomskog stručnog studija ili stjecanju uvjeta za upis na treću (3.)  godinu studija.

Svi prijavljeni kandidati koji su dostavili svu potrebnu dokumentaciju steći će pravo upisa po uplati školarine u iznosu od 2.500,00 kn po računu koji će im biti dostavljen na e-mail. Potvrdu o izvršenom upisu na Razlikovni program za  stjecanje nedostajućih vještina i kompetencija za upis na diplomski sveučilišni studij Strojarstva u ak. god. 2021./2022. dostaviti će se upisanim kandidatima po primitku potvrde o uplati.

Nastava na programu će početi 4. listopada 2021. i raspored nastave će biti objavljen naknadno.

Popis obavijesti