Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Važnost i cilj Pokretanja newslettera...

Dragi studenti, kolege i prijatelji Sveučilišta u Puli,

s velikim Vam zadovoljstvom najavljujem pokretanje našeg sveučilišnog newslettera! Ovaj korak predstavlja značajan napredak u našim nastojanjima da poboljšamo komunikaciju i ojačamo povezanost sa svima nama koji radimo i živimo uz Sveučilište u Puli.

U današnjem digitalnom dobu, newsletter je izvrstan alat za informiranje i angažiranje različitih publika. Kroz redovito slanje newslettera, želimo:

  • Dostaviti relevantne i aktualne vijesti o našem Sveučilištu: Informirat ćemo vas o najnovijim akademskim dostignućima, istraživačkim projektima, studentskim aktivnostima, nadolazećim događajima i svim ostalim novostima koje su relevantne za vas.
  • Omogućiti vam da budete u toku s najnovijim trendovima u visokom obrazovanju: Dijelit ćemo relevantne članke, studije i istraživanja o edukaciji, znanosti i inovacijama.
  • Ojačati osjećaj zajedništva: Newsletter će služiti kao platforma za povezivanje studenata, nastavnika, suradnika i ostalih prijatelja Sveučilišta u Puli.
  • Promicati suradnju s lokalnom i globalnom zajednicom: Newsletter će predstaviti naše sveučilište široj publici i potaknuti suradnju s drugim institucijama, tvrtkama i organizacijama.

Pokretanjem newslettera želimo:

  • Poboljšati transparentnost i dostupnost informacija o našem radu.
  • Ojačati dvosmjernu komunikaciju sa svim zainteresiranim dionicima.
  • Omogućiti da aktivno sudjelujete u životu Sveučilišta.
  • Potaknuti osjećaj pripadnosti i ponosa našeg Sveučilišta kao dijela naše društvene zajednice.

Pozivam vas da se pretplatite (besplatno) na naš newsletter i aktivno sudjelujete u njegovom radu. Vaše su ideje i komentari dobrodošli, a mi ćemo se truditi da vam kroz newsletter pružimo sve relevantne informacije i potaknemo aktivnu razmjenu ideja.

Sveučilište u Puli je dinamična i rastuća institucija koja se neprestano mijenja i usavršava. Pokretanjem newslettera želimo ojačati našu povezanost s vama i zajedno graditi bolju budućnost našeg sveučilišta. 

Osobna mi je čast i zadovoljstvo da se pokretanjem ovog newslettera ispunjava jedan od ciljeva iz Programa rektora 2022.-2025. 

Srdačan pozdrav,

Prof. dr. sc. Marinko Škare, rektor

 

Popis obavijesti